Меган и Хари нежелани и в Холивуд (Херцогинята отчаяна, не може да възроди кариерата си)

Гласувайте за статията

Меган и Хари нежелани в Холивуд

Меган и Хари се сблъскват с доста студен прием в Холивуд. Преместването на кралската двойка в Малибу предизвика някои неудобства за част от звездите, които живеят там. Голяма част от потенциалните им съседи признаха, че не са очаровани от решението на двойката да заживее в Холивуд. А причината е, че свободата и спокойствието, на което са се радвали до момента там, ще бъдат нарушени.

Както е известно, кралската двойка е изключително популярна, но с това са свързани и редица проблеми. На първо място сигурността им, която се оказва под въпрос, след като американските власти обявиха, че няма да плащат за охраната им.

Междувременно херцогинята се надяваше да възроди кариерата си, но за съжаление всички роли, които й предлагат, не отговарят на основното й изискване — да са стойностни и да не накърняват имиджа на кралското семейство. Меган направи опит чрез „Дисни“, но критиците я разкъсаха, заради изявата й във филма. Сега херцогинята е категорична, че иска да работи само с най-добрите режисьори, за да докаже, че е добра актриса. И достойна да бъде в А — листата на звездите в Холивуд, пише „Дейли мейл“.

Последните месеци Меган и Хари понесоха много удари. Двойката взе решение да се оттегли от кралския живот, но прибързаните им изявления и отказът да се съобразяват с двореца, предизвикаха обществено негодувание. Самата херцогиня така и не успя да отговори на очакванията на британците, които очакваха втора принцеса Даяна или Кейт Мидълтън. Но тъй като тя реши, че ще отстоява свободолюбивия си дух и американското си минало, това й нанесе доста „щети“ в очите на британците.

Меган и Хари

Меган и Хари с хладен прием и в Холивуд сн. Инстаграм/ sussexroyal

Слуховете твърдят, че Меган, освен това отказвала да се съобразява с кралските порядки. А историите разказвани от американските й приятели допълнително накърниха имиджа на новата принцеса. В момента двамата с Хари правят опит да започнат нов живот отвъд океана. Но дори в Малибу двамата получиха хладен прием, а съседите им са притеснени за спокойствието си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар