Руски лекари: Пациенти с коронавирус в Италия умират при „странни обстоятелства“ (Подробности)

Гласувайте за статията

Руски лекари изпратени за помощ в Италия свидетелстват за странни случаи

Руски лекари, които са изпратени в помощ на медиците в Италия в борбата срещу коронавируса, свидетелстват за странни случки. По думите им, хора, които имат много леки симптоми на болестта, внезапно умират при много странни обстоятелства. Те просто заспиват и повече не се събуждат.

Екипът от руски епидемиолози, които пристигнали на помощ в болницата в Комо, се натъкнали на странно явление. Пациенти, които били диагностицирани с коронавирус, след това просто заспивали и повече не се събуждали.

Странните случаи в Ломбардия озадачили лекарите и по друга причина. Оказало се, че пациентите, които умирали, били с много леки симптоми на болестта, предава „РИА Новости“. И не са имали никаква опасност за живота.

До момента са установени само пет подобни случая, но няма никаква информация относно тяхната възраст, както и къде са били преди да бъдат настанени в медицинските центрове. Предстои проучване на случаите.

Русия изпрати 100 души лекари и 15 самолета за подпомагане на Италия. Те са пълни с медицинско оборудване и предпазни средства.

Военният епидемиологичен екип е провел пълна санитарна защита, съвместно с италианските военни санитарни служби. Те са посетили 17 домове за възрастни хора в градове в Ломбардия, където ситуацията в момента е най-критична, пише „Московский комсомолец“.

Що се отнася до заразяванията, Италия като че ли започна да си поема глътка въздух. От няколко ни заболелите в страната са с около 1000 души по-малко на ден. За сметка на това Франция и Германия бележат ужасяващ ръст на заразените. Испания също изглежда е достигнала своя пик, но не и САЩ.

Руски лекари съобщиха за странни случаи в Италия сн. Army.mil

Руски лекари съобщиха за странни случаи в Италия сн. Army.mill

Но СЗО снощи обяви, че рестриктивните мерки, които са въведени от местните правителства трябва да останат в сила. А целта е ограничаване на разпространението на вируса. Мерки, които България вече успешно въведе още преди месец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар