Месут Йозил пръсна 10 милиона паунда за подарък на Амине Гюлше

Месут Йозил пръсна 10 милиона паунда за подарък на Амине Гюлше
5 (100%) 1 vote

Амине Гюлше получи щедър подарък от съпруга си Месут Йозил

Месут Юзил – звездата на Арсенал, прояви изключителна щедрост към съпругата си. Спортистът се бръкна дълбоко заради половината си Амине Гюлше. Само преди дни красавицата, която нашумя с ролята си на Нур в турския хитов сериал „Сега и завинаги“, дари Месут с дъщеричка. Щастливите родителите решиха да кръстят малката Еда, отбелязва турското издание „Милиет“.

В чест на малката Еда, Месут реши да зарадва половинката с подобаващ подарък. Той пръсна 10 милиона паунда за подарък на половинката си. Очарователната Амине Гюлше вече е горд собственик на просторно имение в Лондон, пише ПИК, позовавайки се на турското издание.

Това не е единственият щедър жест от страна на футболиста към неговата любима. На годежа им Амине Гюлше се сдоби с още два ценни подаръка от своя любим. Тогава Месут я зарадва с дарове на обща стойност от 24 евро. Той подари на актрисата златна гривна на стойност 10 000 евро и часовник, който струва 14 000 евро.

Сватбата им също не мине без изненади от негова страна. Щастливият младоженец дари изгората си с апартамент в Истанбул.

Тогава той направи още един жест, с който трогна света. В чест на сватбата си с Амине, Месут обяви, че ще платии операциите на 1000 болни деца по света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар