Принц Хари забрани на Меган да говори за семейството му (Вижте как я поряза)

Гласувайте за статията

Херцогът удари по масата и издаде заповед: Никакви интервюта за кралската фамилия!

Принц Хари и Меган Маркъл се отказаха от кралските задължения и започнаха независим живот. На пръв поглед изглежда, че двойката има цялата свобода на света. Но Хари никак не е безразличен в чувствата си към членовете на семейството си.

Херцогът забрани на жена си да прави всякакви изявления за роднините му на Острова.

Днес тв каналите да готови да платят колосални суми само и само Меган да се съгласи да се появи в някое от студията  и да издаде някоя от тайните на монархията. Например каква е истината  за отношенията межди кралските роднини и как те се държат с персонала.

Принц Хари с ултиматум към Меган:
Никакви интервюта за кралската фамилия!
Снимка: Инстаграм

Въпреки, че младото семейство може да се обогати за нула време Хари попари мераците на съпругата си за такъв вариант и я поряза.. Според заповедта, която издаде нито тя, нито член от нейния екип може да критикува баба му кралицата или пък някой друг негов роднина.

Най-малкият син на покойната принцеса Даяна и Уелският принц Чарлз знае, че Елизабет втора е крайно притеснена от факта, че той подаде оставка и не иска да я разстройва повече.

Дейли Стар цитира свой източник, който казва пред изданието: „На Меган Маркъл е забранено да говори за членове на кралското семейство по негативен начин“, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар