Веселин Маринов настани майка си в хоспис

Веселин Маринов настани майка си в хоспис
2 (40%) 1 vote
Веселин Маринов настани 87-годишната Йорданка в хоспис в с. Подгорие

Въпреки че е милионер и спокойно може да наеме жена, която да се грижи за майка му, Веселин Маринов е предпочел да я заточи в хоспис – пише в. „Уикенд“. Повече от година 87-годишната баба Йорданка е настанена в старчески дом. Дори сега, по време на карантината заради коронавируса, старата жена е далеч от близките си. А свижданията са строго забранени заради извънредното положение – отбелязва изданието.

Певецът обаче е притеснен най-вече за парите си. Страда неутешимо за проваленото си пролетно турне „Любовта е лудост“. То трябваше да стартира на 6 април, но заради кризисната ситуация в страната концертите бяха отложени. Изпълнителят откровено призна във видео в официалната си Фейсбук страница, че е отчаян.

Веселин Маринов обаче страдал не толкова за отменените си концерти, а за майка си Йорданка. Преди година тя била настанена в хоспис на 80 км от София, тъй като певецът, по думите му, нямал време да се грижи за нея. След смъртта на баща му през 2018 г. баба Йорданка се съгласила да напусне къщата си в Полски Тръмбеш. Доскоро Веско я посещавал в хосписа поне веднъж месечно, но сега свижданията са забранени заради наложената социална изолация – отбелязва в заключение изданието.

Веселин Маринов тъгува за майка си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар