„Мастършеф“ зацикли без Силвена Роу

Гласувайте за статията
Снимките на кулинарното шоу „Мастершеф“ са замразени, чакат Силвена да се прибере от Дубай

Шеф Силвена Роу е причината за внезапното зацикляне на кулинарното шоу „Мастършеф“ – пише в. „Уикенд“. Работата по него е спряла за неопределено време, след като кулинарката е била блокирана в Дубай. Тъй като не може да се върне в България, за да участва в снимките на нови епизоди, екипът е бил временно разпуснат, а шоуто вече се излъчва веднъж седмично, вместо два пъти, както досега – отбелязва изданието.

Вече трета седмица феновете на „Мастършеф“ не спират да питат защо Би Ти Ви разреди излъчването на любимото им шоу. Единственото, което е съобщила телевизията във връзка с промяната, е, че тя се налага от извънредното положение заради пандемията от коронавирус. Всъщност обаче това е само част от истината. Истинската причина е, че най-голямата звезда в журито просто няма как да присъства на снимките на шоуто.
Силвена Роу стои затворена в дома си в Дубай под карантина, опитвайки се да поддържа имидж, като ежедневно пуска в социалните мрежи снимки на свои ястия.

Както изданието вече съобщи, Силвена Роу бе блокирана в Дубай, тъй като националният превозвач „Емирейтс“ преустанови полетите си заради пандемията. В момента „Мастършеф“ излъчва записи на предаването, чийто брой обаче е твърде ограничен и затова от медията са разредили епизодите.

Силвена Роу стои затворена в дома си в Дубай

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар