Лили Иванова продаде апартамент дни преди епидемията

Гласувайте за статията
Естрадната прима Лили Иванова прибра от продажбата 190 000 евро

Звездата на БГ естрадата Лили Иванова успя да надхитри, поне засега, коронавируса – пише в. „Уикенд“. Неостаряващата певица е съумяла да продаде на изгодна цена просторния си апартамент в софийския квартал „Кръстова вада“ в средата на февруари, буквално дни преди смъртоносният вирус да пусне пипалата си в Европа и да блокира всички сделки с недвижимо имущество – разкрива изданието.

Лили Иванова обяви за продан имота си в „Кръстова вада“ миналата есен, след като преди това изцяло обзаведе жилището от 120 квадрата. Естрадната звезда бе закупила апартамента преди 5 години с идеята да се пренесе да живее там. Иначе изпълнителката обитава открай време апартамент на ул. „Оборище“, останал за нея след развода й с Янчо Таков през 1975 г. Днес цената на този апартамент доближава 1 милион лева – твърдят имотни брокери.

Що се отнася до продадения резервен апартамент, Лили Иванова е съумяла да прибере около 190 000 евро за жилището. Купувач на имота е зъболекар от арабски произход, който от години работи и живее в София – разкриват запознати със сделката. Според думите им певицата преговаряла близо месец с купувача за цената на имота, като накрая му направила отстъпка от 10 000 евро, за да се реализира сделката. Изданието припомня, че въпросният апартамент бе купен от Лили за около 120 000 евро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар