Къванч Татлату болен от коронавирус? (Вижте какво сподели актьора)

Гласувайте за статията

Има ли коронавирус Къванч Татлату

Има ли коронавирус турският актьор Къванч Татлату? Този въпрос си задават милиони фенове на турската суперзвезда, след като новината се появи в световната преса. Екранният Брад Пит от Изтока е бил приет в болница преди дни. А причината е белодробна инфекция, за която всички са убедени, че е причинена от коронавируса Covid-19.

Каква е истината?

Къванч наистина носи короната, но само на най-известният актьор на Турция. Актьорът нито е заразен с опасното заболяване, нито е диагностициран с усложнения от него. По думите му, той има белодробно възпаление, което обаче е възникнало по време на снимките на новия му филм. Той е в болница в Истанбул, където в момента се лекува и се чувства добре.

Артистът побърза да успокои феновете, че няма повод за паника и е добре.

„Постъпих в болница, защото имах висока температура и кашлица. Оказа се, че имам инфекция в белите дробове. В резултат на изследванията бе установено, че имам лека форма на пневмония. Направих си тест за коронавирус, но той е негативен. По съвет на лекарите се прибрах у дома и се подложих на домашно лечение“, пише актьорът в социалния си профил в Инстаграм.

Ден по-късно побърза да потвърди, че се възстановява.

„Спазвам 15-дневна карантина у дома със съпругата ми. Въпреки някои съмнения, заради които постъпих в болница, всичко е наред. Моля ви не се притеснявайте. Здрав съм, добре съм, тестът ми е отрицателен. Просто за информация… Бъдете здрави“, написа още той.

„Искам да благодаря на всички лекари, че се грижат за нас“, допълни още актьорът.

Той благодари специално на медиците, които си направили труда да го проверят и в дома му, въпреки че в момента всичките им сили са съсредоточени върху борбата с коронавируса.

Къванч Татлату няма коронавирус сн. Инстаграм

Къванч Татлату няма коронавирус сн. Инстаграм

„Моля се за здравето на всички ваши пациенти. Нашите молитви са с вас. Добре съм… И ви благодаря за вниманието“, каза още Татлату, цитират от olay.com.tr.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар