Бойко Борисов проговори за трагедия в живота на Румен Радев

Бойко Борисов проговори за трагедия в живота на Румен Радев
5 (100%) 1 vote

Бойко Борисов разкри, че се е чул с президента, за да му изкаже съболезнованията си

Бойко Борисов разкри, че тази сутрин се е обадил на президента, за да му изкаже съболезнования. Премиерът заяви, че днес е починал бащата на Румен Радев.

„Учудвам се, когато баща ти е умрял, да говориш нелепици. В такъв тежък ден не бих си го позволил“, заяви Бойко Борисов от Смолян.

В началото на миналия месец бащата на държавния глава бе приет във ВМА. Предполага се, че той е имал проблем с храносмилателния тракт, тъй като е бил прегледан от коремни хирурзи.

Бойко Борисов коментира изказването на Румен Радев по повод удължаване на извънредното положение.

„Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно, да му наложи вето. Аз ще извадя ГЕРБ от залата. Да уморим народа“, заяви премиерът.

Разгневеният Борисов дори сравни президента със свекърва.

„Като някоя дърта свекърва, ама злобна. Да оставим народа без извънредно положение, да го уморим. Буквално това е предложението му“, добави премиерът по повод изявлението на президента.

Бойко Борисов заяви, че е предложил гласуването на извънредното положение, защото сред депутатите вече има болни и след две седмици не е изключено те да не могат да се съберат в парламента.

Той коментира и отменянето на мерките

„Когато за три поредни дни сме надолу, махаме. Дори парламентът да не го приеме, министърът на здравеопазването ще отмени всички заповеди“, заяви Бойко Борисов, цитиран от БЛИЦ.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бойко Борисов проговори за трагедия в живота на Румен Радев”

  1. Иванчо Доколенков от Симитли

    апр. 03. 2020

    Ха-ха-ха!!!! Нашият най-велик банкянски майстор по тиквондо пак му го „начукаха“!!!!!!! БЕСЕН !!!! Бесен, ама си го заслужава!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар