Зетят на Христо Стоичков разкри цялата истина за развода си с Христина

Зетят на Христо Стоичков разкри цялата истина за развода си с Христина
5 (100%) 2 votes

Драмите във фамилията на Христо Стоичков нямат край

Три години след като Христо Стоичков вдигна приказна сватба на щерка си Христина, младоженците решиха да разтрогнат брака си.

Бившите съпрузи се разбрали официално да приключат брака си през лятото, когато Христина ще се прибере в София. На практика е невъзможно разводът да стане факт по-рано. В момента Христина се намира в САЩ, но заради пандемията от коронавирус е по-добре да не пътува, а бившият й е в къщата на сръбското риалити „Задруга” от началото на март.

Камата направил и невъзможното да попречи на развода. Той подходил дипломатично към проблема, но Христина и Лука не пожелали да се вслушат в съветите му.

Бившият зет на Стоичков сподели в риалитито за последния си разговор с него.

„Разказах му всичко. Направих опит да изгладим отношенията с дъщеря му, но не се получи. Появиха се дори слухове, че съм получил няколко шамара от него заради мои изневери. Това не е истина, За шест години никога не съм изневерявал на жена си. Преди нея съм бил с доста жени“, споделя Лука.

Разривът в отношенията му с Христина настъпил през 2018 година, след последното й пътуване до България. Тогава тя започнала да се държи по-хладно със съпруга си. Записала се дори на фитнес. На няколко пъти Лука забелязал, че след появата му тя набързо приключва телефонните си разговори, пише Хот арена, позовавайки се на Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар