Сузанита проби в Холивуд (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Сузанита влиза в киното

Съмнявал ли се е някой от успеха на Сузанита?! Да си посипят главата с пепел всички критици на щерката на Орхан Мурад, защото тя пробива в Холивуд. Явно имаше смисъл от онези скандални и разголени снимки на 14-годишното дете, които цяла България наричахме „недопустими“ и „твърде провокативни“.

Американска компания, занимаваща се с разпространение на филми, е купила правата за лента, в която Сузанита има роля. Непълнолетната Сузи играе образ с библейското име Мария-Магдалена в „Дани. Легенда. Бог“. Така се казва филмът, купен от чуждестранната компания „Hewes Pictures“.

„Големи новини от голямото кино – агентите на „Hewes Pictures“ ще представляват „Дани. Легенда. Бог“. за всички територии (освен България). Хората дойдоха на крака от Холивуд. Браво! Голяма стъпка към печеленето на големите Оскари и големите Нобелови  награди“, гордее се екипът на лентата, пише „България днес“.

Филмът е с продължителност два часа. Режисьор е 32-годишният Явор Петков, който има само две късометражни ленти от 2014-та година. В тях той работи с Алекс Алескиев („Откраднат живот“) и Никола Пашов („Господин за един ден“). Сега Явор Петков е ангажирал по голям каст. В главната роля е Димо Алексиев, също най-познат от лекарския сериал „Откраднат живот“. Той е Дани. Чужденци снимат филм за него, но нещата се объркват и забавата прераства в заложническа драма с екшън елементи.

Татуираният исполин Емил Каменов от „Къртицата“ и „Биг Брадър“ също има роля. Но всички чакат 14-годишната Сузанита да покаже талант (и още нещо) в „Дани. Легенда. Бог“. Филмът трябваше да бъде показан на „София филм фест“. Но поради пандемията беше отложен за в бъдеще. Като нищо американците ще го гледат преди нас, след като купиха правата за разпространение.

Сузанита проби в Холивуд сн. hotarena.net

Сузанита проби в Холивуд сн. hotarena.net

Коронавирусът изигра още една лоша шега на Димо Алексиев – обърка показването и на „Скрит живот“, в който звездата също има роля. „Скрити живот“ е дело на световноизвестния режисьор Терънс Малик, който през годините е работил с имена като Брад Пит, Шон Пен, Джесика Частейн, Ричард Гиър, Ник Нолти, Джон Траволта, Джордж Клуни и много други. Лентата в момента се върти в интернет, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар