Принц Чарлз проговори за коронавируса (Вижте какво разкри) Преглеждания: 1442

Принц Чарлз проговори за коронавируса сн. Инстаграм/ kensingtonroyal
0
2/5 - (1 vote)

Принц Чарлз се обърна към хората

Принц Чарлз се справи изключително бързо с болестта Covid-19. 71-годишният британски монарх и принцът на Монако Албер бяха сред първите кралски особи с коронавирусна инфекция. Принц Чарлз бе забелязан да нарушава карантината си. Заговори се, че той съвсем скоро ще се върне към служебните си задължения.

Но преди това синът на кралица Елизабет Втора направи видеообръщение от имението си в Шотландия. В момента принцът е там заедно със съпругата си Камила. Те са в изолация.

Обръщение

„След като преживях коронавирусната инфекция, за щастие със сравнително леки симптоми, сега съм от другата страна на болестта, но все още избягвам контакт с други хора. Както всички разбираме, това е странно, неприятно и често смущаващо преживяване, когато семейството и приятелите не могат да бъдат близо и обичайният начин на живот изведнъж се срива.

В такова безпрецедентно и вълнуващо време, съпругата ми и аз мислим за всички хора, които са загубили своите близки при тези трудни и ненормални обстоятелства, както и за тези, които трябва да се справят с болести, изолация и самота“, каза принц Чарлз.

Той също така благодари на всички лекари и служители на Националната здравна система за денонощната им работа. Принц Чарлз призова останалите жители на страната да оказват всякаква подкрепа и помощ на онези, които сега се борят за всеки живот.

Принц Чарлз проговори за коронавируса сн. Инстаграм/ kensingtonroyal
Принц Чарлз проговори за коронавируса сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принцът на Монако Албер също вече е излекуван от коронавируса. А в борбата срещу Covid-19 се очаква да се включи и принц Уилям, който иска да се завърне към предишната си работа, а именно като пилот на въздушна линейка, предават от tialoto.bg. Дали обаче това ще се случи, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.