Сестрата на Меган Маркъл: Те са егоистични лицемери! (Вижте как ги подреди с Хари)

Гласувайте за статията

Саманта Маркъл разби на пух и прах сестра си и Хари по време на пандемията с коронавирус

Сестрата на Меган Маркъл се противопостави на преместването на херцозите от Канада в САЩ, както и на решението им да подадат оставка като членове на кралската фамилия.  55-годишната Саманта Маркъл наруга публично роднините си като смята, че са проявили неуважение не само към семейството си, но и към всички британци, след като са ги изоставили по време на кризата.

Саманта Маркъл скочи на Меган и Хари

В интервю за talkRadio гневната Саманта каза, че Меган и Хари са най-големите егоисти и лицемери. „ Това е пагубна пандемия. Фактът, че са напуснали две семейства, без дори да се обадят е шокиращ. Сега те изоставиха британския народ и кралското семейство в  такъв критичен момент. Поведението им изглежда ужасно жестоко.”

Сестрата на актрисата също е недоволна от повдигналиия се въпрос за заплащането на охраната, след преместването на херцозите в Лос Анджелис. Саманта подкрепи президента Доналд Тръмп и заявлението му, че Щатите няма да спонсорират защитата на по-малкия внук на кралица Елизабет втора и семейството му.

„Американците не са длъжни да им плащат безопасността, както те нехаят за най-близки си и приятелите си. Инстинкта им за самосъхранение е отвратителен” обобщава близката роднина на актрисата, предават от електронното издание graziamagazine.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар