Хороскоп за 2 април, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Вероятно има някой, който наскоро ви е заинтригувал. Ако искате да го опознаете, не се притеснявайте да говорите с него и по по-задълбочени теми. Ще останете изненадани от това колко обощо има помежду ви. Отделете време само за себе си – ще имате нужда от почивка.

Скорпион
Обстановката у дома ще е напрегната. Някой роднина ще има нужда от помощта ви. Опитайте да направите всичко възможно, за да подобрите ситуацията. Ще се наложи да вземете важно решение. Ако имате време да се посъветвате с някой близък, доверете се на инстинкта си.

Стрелец
Денят ви ще е напрегнат, но успешен. Ще станете свидетели на конфликти между някои колеги. Колкото и да се изкушавате, не изразявайте мнението си – по-добре е да се фокусирате върху изпълнението на задачите си. Внимавайте на кого споделяте – не искате да ви въвлекат в излишни драми и интриги, които само ще отнемат от енергията ви.

Козирог
Ще се изкушавате да си купите нещо ново от скука, но е най-добре да спестите парите си. Обмислете внимателно дали наистина имате нужда от определения предмет и дали точно това е начинът за разнообразяване на ежедневието ви. Предстоят доста изненади – повече приятни отколкото неприятни.

Водолей
Днес ще сте натоварени и стресирани. Заради това някои затруднения и проблеми ще ви се сторят много по-сериозни, отколкото всъщност са. Забавете темпото. Ще видите проблемите в перспектива и бързо ще се справите с тях. Отделете време за почивка. Обърнете внимание и на здравето си.

Риби
Добре е днес да пробвате нещо ново. Наскоро ежедневната рутина ви е омръзнала, но не знаете и как да я разнообразите. Прекарайте време с приятели и ще ви хрумнат някои идеи, макар че изолацията не дава много възможности за това. Насладете се на хобите си. Ще получите неочаквана новина, която истински ще ви развълнува.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар