Хороскоп за 2 април, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Целите ви не са изпълнени толкова добре, колкото искате, но това не трябва да ви обезкуражава. Добре е днес да си повтаряте, че всичко се случва с причина. Прекарайте време с близките си – те със сигурност ще подобрят настроението ви, въпреки изолацията. Нещо малко и неочаквано наистина ще ви вдъхнови.

Телец
Важно е днес да се фокусирате върху това, което хората ви казват. Ще проведете интересни разговори, в които е добре да забележите всеки детайл. Започнете работа по новия проект – всичко е обмислено докрай. Ще успеете да свършите много задачи, но не се преуморявайте – отделете време и за почивки.

Близнаци
Добре е днес да прекарате колкото може повече време вкъщи. Наскоро ще работили твърде много и нямате енергия за това. Ако е възможно, свършете задачите си от дома. Някой близък ще ви потърси за съвет. Бъдете искрени – мнението ви има съществено значение за него.

Рак
Добре е днес да си повторяте, че не се нуждаете от пари, за да се забавлявате. И без това условията на изолация не предлага почти никакви възможности. Обърнете внимание на финансовото си състояние – наскоро не сте следили колко пари харчите, което може да е довело до затруднения. Ще отнеме време, докато положението се стабилизира отново.

Лъв
Ще прекарате голяма част от деня с някой близък, което е обичайно в тези условия на изолация. Той обаче е разсеян, затова не е добра идея да говорите по някои деликатни теми. Ще се заразите с положителна енергия и емоции – имахте нужда от разлечение. Избягвайте сложни ситуации, за да не влизате в излишни конфликти.

Дева
Ще се проведат интересни дискусии на работното ви място. Това ще създаде чувството у вас, че сте неразбрани и недооценени. Не се задълбочавайте в тези мисли – нямате нужда от негативна енергия. Потърсете любими хора и разговаряйте с тях. Това ще подобри настроението ви.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар