Принц Хари го преследва чувство за вина (Херцогът страда за близките си на Острова)

Гласувайте за статията

Херцогът в депресия заради близките си на Острова, чувството му за вина не го напуска

Принц Хари направи възможно най-трудния избор като се премести от Великобритания в САЩ. Опитвайки се да запази спокойствието на семейството си, съпругата си Меган Маркъл и сина си Арчи, той бе принуден да изостави тези хора, които бяха до него през целия му живот, преди да срещне половинката си.

Промените в живота на принца съвпаднаха с пандемията от коронавирус.  И ако Меган е щастлива да се върне в родната си Калифорния, Хари определено има трудности.

Принцът не е най-щастливия човек на света

Източник на Us Weekly казва за изданието, че Хари се обинява заради факта, че не е близо до роднините си във Великобритания и трудния момент за тях.

По думите на информатора най-тревожния сигнал за Хари е информацията, че баща му е заразен с коронавирус. По време на телефонно обаждане той призна на принц Чарлз, че е безпомощен, намирайки се на хиляди километри от дома. Татко му го успокои, че болестта му е лека. Но усещането, че е изоставил баба си и баща си не го напуска и го яде от вътре.

Медиите нееднозначно оценяват ролята на Меган Маркъл в случилото се и смятат, че съпругът й е изиграл ролята на билет към известността и неговите интереси ще са на второ място за нея.

Говори се, че херцогът на Съсекс не спира да поддържа контакт с принц Чарлз и кралица Елизабет II, но комуникацията с баща му и баба му е трудна заради голямата часова разлика между Лондон и Лос Анджелис, предават от spletnik.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар