Принц Хари забрани на Меган да участва в „Семейство Симпсън“: Няма да излагаш семейството ми!

Гласувайте за статията

Принц Хари забрани на Меган да работи в киното и да приема неудобни за семейството му роли

Меган Маркъл няма да участва в сериала „Семейство Симпсън“. Принц Хари забрани на съпругата си да приема роли, които биха могли да злепоставят семейството му. От вътрешния кръг на двойката споделят, че след изявата на Меган за „Дисни“ принцът е дал много ясни разпореждания. И дори е наложил сериозни забрани на жена си.

„Той нареди никой да не приема от негово име или от името на Меган ангажименти, които засягат или унижават по някакъв начин кралското семейство. И парите нямат значение тук. Хари беше категоричен, че не желае да уронва престижа на семейството си“, издава една от асистентките на двойката.

Хари стигнал до там, че забранил на съпругата си да приема офертата за участие в „Семейство Симпсън“. Сериалът е пародирал неведнъж британското кралско семейство. И затова е извън позволеното на Меган, пише „Дейли мейл“

Противно на очакванията, че херцогинята ще води съпруга си, след като се преместят в САЩ, Хари вече налага твърди правила. Принцът е издал строги разпореждания относно ангажиментите, които нямат да бъдат приемани. Нито дори разглеждани. Колкото и да са примамливи хонорарите, той и съпругата му ще отказват всякакви предложения, които по някакъв начин са свързани със семейството му. Последното малко подразнило Меган, която в момента прави опити да се завърне в Холивуд.

Принц Хари забрани на Меган да участва в "Семейство Симпсън" сн. Уикипедия

Принц Хари забрани на Меган да участва в „Семейство Симпсън“ сн. Уикипедия

Много е вероятно обаче да сподели съдбата на Грейс Кели. Принцесата на Монако също имаше трудни отношения с кралското семейство, в което се оказа. Тя опита да снима филм в Холивуд, след като се омъжи за Рение, но проектът попадна заради политически противоречия. Меган и Хари също се оказаха в центъра на подобна буря. Но принцът се справя доста добре със ситуацията и вече е започнал да се отърсва от първоначалното объркване. И дори се разпорежда с кариерата на съпругата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар