Виктория и Дейвид Бекъм в паника, Бруклин иска да се жени (Вижте кавгите в семейството)

Гласувайте за статията

В семейството на Бекъмови настанаха размирици

Виктория и Дейвид Бекъм не веднъж са твърдели, че страшно се гордеят и с четирите си деца.Решението на най-големият им син обаче предизвика семейни кавги.

Бруклин Бекъм толкова е влюбен в последното си гадже, че няма търпение да се ожени за нея.

Майката на младия фотограф е впечатлена от приятелката му Никола Пелц и много я уважава. Освен, че е много богата, тя е амбициозна и уважава възрастните хора. Свекървата е съгласна Бруклин да  мине пред олтара с нея и казва, че би било жалко такава любов да не се увенчае с брак.

Снимка: vecer.press

Само, че Дейвид изобщо не е съгласен със съпругата си. Той смята, че е твърде рано най-големият му син да свие семейно гнездо. С Никола са заедно едва от пет месеца и трябва да мине още доста време преди да си кажат „Да”.

Дейвид и Виктория се ожениха през 1999 г. в Ирландия. Днес те са смятани за една от най-сплотените и работещи в шоу бизнеса двойки. Не, че на са имали трудности през дългия си брак, но успяха да преодолеят заедно тежките моменти, предават от vecer.press.

Виктория казва: „Ние обичаме семейството си и всичко, което правим се върти около него. Всеки от нас работи здраво и обича работата си. Ние обаче участваме активно в живота на децата си. Дейвид и аз непрекъснато се подкрепяме. Щастливи сме като шестчленно семейство и заедно сме по-силни. Ние уважаваме семейните връзки и това е нашия ключ за щастие”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар