Съдът взе решение за Арабаджиеви

Гласувайте за статията

Специализираният наказателен съд взе решение за Арабаджиеви

Специализиранията наказателен съд се произнесе с решение за Арабаджиеви. Магистратите отхвърлиха категорично молбата на бизнесмена Ветко Арабаджиев да бъде освободен.

Съпругата на милионера Маринела Арабаджиева поиска мярката й да бъде променена и тя да бъде пусната под домашен арест. Другата седмица предстои разглеждането на иска й от Апелативния съд в София, научи БЛИЦ.

Цели четири часа продължи съдебното заседание днес. Решението, което взеха магистратите не е окончателно. То ще бъде преразгледано и подлежи на обжалване.

В Маринела Арабаджиева се намира в болницата към затвора заради влошеното си здравословно състояние.

Арабаджиеви са подсъдими по дело за участие в организирана престъпна група. Срещу тях са подвигнати обвинения за укриване на данъци и пране на пари.

Преди седмици магистратите взеха решение мярката на Маринела Арабаджиева да бъде променена на „домашен арест“. Но на 5 февруари новата мярка беше отменена. На 18-ти февруари линейката, в която пътуваха подсъдимите Ветко и Маринела Арабаджиеви катастрофира на столичната улица „Георги С. Раковски“.

На водача на линейката бе съставен акт в размер на 200 лв, тъй като минал на червено с включена лампа, без да предварително да се убеди, че преминаването му е било безопасно, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар