Ирина Шейк в любовен роман с бивш на Хайди Клум (Вижте с кого смени Брадли – Снимки)

Гласувайте за статията

Топ моделът и холивудски плейбой на любовна среща по време на карантина

Ирина Шейк докато е под карантина не си губи напразно времето. Тя се е заела да сложи в ред личния си живот.

Феновете са напълно сигурни в това. След три седмици в изолация една сутрин Шейк бе забелязана по улиците на Ню Йорк е компанията на дилъра на произведения на изкуството Вито  Шнабел.

Според публикация в Дейли Мейл рускинята и предприемача са се отправили към апартамента му в Манхатън. От папаршките снимки, които наводниха социалната мрежа се вижда, че прясно влюбените са с защитни маски, които обаче са свалили от лицата си. А на лицето на Ирина грее широка усмивка, която показва, че е в приповдигнато настроение.

Ирина и Вито пред вратата на дома му в Манхатън

Кой всъщност е новия й любим с когото замени Брадли Купър?  Вито Шнабел е син на известния режисьор и художник Джулиан Шнабел. Цялото си детство бъдещия галерист прекарал в работилницата на баща си.

Не е изненадващо, че на 16 г вече е представил първата си изложба, а по-късно открива собствени галерии.

В светските среди обаче Вито е известен повече с любовните си романи с холивудски звезди от първа класа. Зад гърба си има романтични истории с Деми Мур, Ел Макферсън, Амбър Хърд,  Лив Тайлър и други красавици.

Най-дългата му връзка е с модела Хайди Клум, която продължи 3 години. Звездният им роман приключи през 2017г. Те си дадоха пауза, но така и не се събраха отново, предават от elle.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар