Хороскоп за 1 април – сряда, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Днес ще разберете, че отношенията ви с някой близък невинаги са перфектни. Ще проведете сериозен разговор и ще осъзнаете проблем, за който дори не бяхте подозирали, че съществува. Възможно е да се появят конфликти, но и те бързо ще отминат.

Скорпион
Вълнувате се за изпълнението на някой проект, но това не означава да пречите на околните. Важно е да намерите начин, който да удовлетворява всички, за да може обстановката да остане спокойна. Ще се появят малки затруднения, докато работите, но бързо ще се справите с тях.

Стрелец
Държанието на някой близък ще ви обърка. Най-добре е да говорите с него, ако мислите, че нещо не е наред. Заедно ще се справите със ситуацията. Не правете излишни жертви за другите. Това няма да бъде оценено, а ще ви натовери психически. Предстои ви изненада.

Козирог
Ще се появи конфликт между вас и някой приятел. Добре е да го прекратите колкото може по-скоро. Ще успеете да извлечете позитивното от ситуацията и да се сдобрите. Време е да преосмислите някои отговорности и ако можете, да се откажете от тях. Отделете време само за себе си .

Водолей

Ще имате желанието да се поглезите с нещо. Това не е добра идея засега. Близък ще ви помоли за финансова помощ. Преценете дали е добре да му се доверите. Моментът не е подходящ за риск. Ще получите интересна новина. Преди обаче да си направите планове, уверете се, че информацията е достоверна.

Риби
Обърнете внимание на настоящето, не само на бъдещето. Добре е да знаете какви са целите ви, но се насладете и на начина, по който ще ги постигнете. Спонтанно обаждане от стар приятел ще ви зарадва. Обърнете внимание на здравето си. Имате нужда от по-строг хранителен режим.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар