Бившата на Румен Радев направи неочаквано признание

Бившата на Румен Радев направи неочаквано признание
5 (100%) 1 vote

Първата съпруга на президента Румен Радев направи неочаквано признание

Бившата съпруга на президента – банкерка Гинка Кесякова, която бе изоставена от него заради настоящата първа дама Десислава Радева, направи неочаквно признание.

Под своя снимка в социалните мрежа Гинка Кесякова сподели, че е започнала да се чува и вижда с бившия си мъж. Повод за признанието на банкерката станаха думите на американски военен пилот, който е добър приятел на Румен Радев.

„Страхотна снимка, Гинка. Надявам се ти и цялото семейство да сте добре. Моля те, поздрави съпруга ти от мен!“, пише американецът под снимката на Гинка Кесякова.

Бившата госпожа Радева му благодари за пожеланията. Тя допълва още, че всички са добре и обещава лично да предаде поздравите.
От думите й става ясно, че тя и Румен Радев са загърбили томахавките и вече общуват като приятели.

Отношенията между бившите съпрузи се влошиха, след като Румен Радев встъпи в длъжност. Това стана ясно от жалбата, която Гинка Кесякова подаде до СЕМ във връзка с негово интервю по Би Ти Ви. В изявлението си президента спомена сина си Георги покрай намесването на името му в бой в училище.

Тогава от СЕМ пренасочиха жалбата на банкерката към Агенцията за закрила на детето и на всички стана ясно, че двамата бивши съпрузи не са в добри отношения, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар