Селин Дион на 52 (Вижте как певицата отбеляза рождения си ден)

Гласувайте за статията

Селин  Дион, която изпя една от най-романтичните песни в музикалната историята, трогна феновете си с детска снимка

Селин Дион отбеляза 52-рия си рожден ден по интересен начин. Едва ли има човек, който да не е гледал шедьовъра от 1997-ма година на Джеймс Камерън „Титаник“. Но дори някой случайно да го е пропуснал, то със сигурност знае саундтрака му „My heart will go on“, звучащ в изпълнение на прекрасната Селин Дион.

Интересен факт е, че въпреки огромния успех на парчето, канадската певица никога не го е харесвала и първоначално дори отказва да го изпълни. Съпругът й обаче я кара да направи демо запис, който толкова се харесва на компанията, че тя го използва във филма.

Да, емблематичната песен от продукцията, която цял свят е в състояние да запее по всяко време, всъщност е първото изпълнение на Дион, което остава непроменено. И макар че сингълът й носи огромен успех и световна популярност, чувствата й към него остават непроменени.

В свое интервю тя казва, че винаги тайно се е надявала публиката на концертите й да не поиска да чуе „My heart will go on“. Но това така и не се е случвало. Търсейки причина да я изпълни отново, тя споделя, че си избира някой човек от първите редове, вглежда се в лицето му, мислейки си: „Добре, ти вероятно си дошъл от другия край на света, за да чуеш проклетата песен. Няма да те разочаровам, ще я изпея за теб“.

Вчера Селин посрещна своя 52-ри рожден ден. Тя реши да отбележи специалния повод със своя детска снимка, която качи в официалната си Инстаграм страница. На изображението тя е на не повече от 10 години. Това са три години преди да започне да гради кариерата си.

Първи стъпки в музикалния бранш

Тя е едва на 13 години, когато прави първите си стъпки в музикалната индустрия. Само година по-късно Селин си тръгва като победител от японския фестивал „Yamaha“. На 20 години Дион повтаря успеха си, печелейки конкурса „Евровизия“, на който представя Швейцария.

Селин Мари Клодет Дион е родена в Шарлеман, Квебек. Тя е четиринадесетото дете на Терез и Адемар, които, предвид голямата бройка на наследниците си, в началото не са сигурни, че искат да я задържат. Впоследствие, след като чуват песента „Селин“ на Юг Офре, двамата променят решението си и дори кръщават дъщеря си на нея.

Селин Дион отбеляза 52-рия си рожден ден с детска снимка сн. Инстаграм

Селин Дион отбеляза 52-рия си рожден ден с детска снимка сн. Инстаграм

Талантът на Селин се проявява още в ранна детска възраст и предопределя съдбата й. През 1992-ра година тя получава първата си статуетка „Grammy“. Селин я печели с дуетния сингъл „Beauty and the beast“ – саундтрак към анимацията на „Disney“. В интерес на истината, парчето, покорило всички големи музикални класации, е удостоено и с „Оскар“ за най-добра филмова песен, предават от life.dir.bg.

Певицата трогна феновете си с този кадър сн. Инстаграм

Певицата трогна феновете си с този кадър сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар