Принц Уилям се включва в борбата с коронавируса (Вижте какво обмисля херцогът на Кеймбридж)

Гласувайте за статията

Принц Уилям се впуска в борбата срещу коронавируса

Принц Уилям иска да се включи в борбата срещу коронавируса. Внукът на кралица Елизабет Втора обмисля възможността да се завърне към пилотката си служба и да управлява въздушна линейка.

По този начин Уилям ще помогне на Националната здравна служба в Англия, където случаите на Covid-19 постоянно растат. Само преди няколко дни стана ясно, че и британското кралско семейство също е засегнато от коварния вирус. Самият принц Чарлз даде положителни проби за коронавирус. Двама служители от свитата на Елизабет Втора също са с Covid-19. Кралицата и съпругът й принц Филип са изолирани в Шотландия и засега се чувстват добре.

Принц Уилям беше пилот на въздушна линейка в продължение на две години. Той преустанови службата си през 2017-та година, за да се заеме с кралските си задължения. Според британските издания, именно отговорностите към двореца може да попречат на внука на Елизабет Втора да осъществи желанието си да помогне в борбата с коронавируса.

Източници обаче твърдят, че принцът ще направи всичко възможно, за да помогне на Националната здравна служба. „Той много добре знае през какво преминава страната и иска да помогне“, казват близки до кралското семейство. Желанието на Уилям още повече се засилило след диагнозата на баща му.

Самият принц Уилям сподели по-рано през месеца, че пилотирането на въздушна линейка му липсва, предават от tialoto.bg.

Принц Уилям се впуска в борбата с коронавируса сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям се впуска в борбата с коронавируса сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Междувременно в своя Инстаграм профил Кейт и Уилям публикуваха снимки, на които се вижда как те продължават да изпълняват своите ангажименти към кралското семейство, макар и по телефона. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж благодариха на всички, които се грижат за психичното здраве на британците. Според Уилям и Кейт, ако се държим заедно и правим прости стъпки всеки ден, всички можем да бъдем много по-добре подготвени за предстоящите трудни времена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар