Враждата между Тейлър Суифт, Ким Кардашиян и Кание Уест кипи с пълна сила!

Ким Кардашиян, Кание Уест и Тейлър Суифт не се понасят
0

Враждата между Тейлър Суифт, Ким Кардашиян и Кание Уест не спира!

През 2016 година съпругът на Ким Кардашиян – Кание Уест пусна песента „Famous“, в която не само казва, че прави секс с Тейлър Суифт, но и я нарича с обидни думи.

Ким Кардашиян
Ким Кардашиян, Кание Уест и Тейлър Суифт не се понасят

След като песента излезе, Кание и съпругата му Ким потвърдиха, че певицата е дала съгласието си за използването на името й. Докато самата Суифт отричаше думите им.

Тейлър многократно споделяше пред феновете си в социалните мрежи, че Кание й се обадил, за да й сподели текста към песента. Но все пак не е прочел цялото му съдържание.

Ким Кардашиян отрече думите на Тейлър Суифт, като пусна аудио запис, на който тя дава разрешението си за целия текст.

Четири години по-късно анонимен източник качи видео, на което е заснет разговора на Кание с Тейлър по телефона. Във видеото се чува как Уест наистина разказва за идеята си, но пропуска скандалните чести от текста.

Суифт дава съгласие, но само за определени реплики. Като казва, че трябва да види целия текст, преди да даде официално зелена светлина за използването на името й.

В резултат в социалните мрежи изригна вълна от коментари срещу Кание и Ким, чрез които ги обвиняват в манипулиране на аудио файлове. Предстои да видим как ще се развие този нестихващ спор.

Източник: dariknews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.