Реши се: Дженифър Анистън ще осиновява дете! (още подробности) Преглеждания: 1652

Дженифър Анистън най-после се реши, ще си осинови дете
0
Оценете този post

Дженифър Анистън иска да осинови дете, след като така и не си роди свое!

Звездата от „Приятели“ Дженифър Анистън се е решила на голямата крачка да осинови дете. Това съобщава източник, близък до актрисата, пред списание Closer UK.

Дженифър Анистън
Дженифър Анистън най-после се реши, ще си осинови дете

Тя обмисля това от години. Но сега Джен смята, че е на правилния етап от живота си, за да предприеме сериозни стъпки към осиновяване.

Тя има подкрепата на семейството си и всички приятели около себе си, коментира източникът. Според спекулации Анистън тайно е посещавала и подпомагала мексиканско сиропиталище.

Междувременно неназованият източник обясни, че Анистън се допитвала за съвети до бившия си съпруг Брад Пит, който има три осиновени деца.

Нещо повече, носителят на „Оскар“ за „Имало едно време в Холивуд“ бил сред хората, които оказали най-силно влияние на актрисата при вземането на решението.

Същият източник издава и че макар и Брад и Дженифър да са все още само приятели, на Анистън й става все по-трудно да крие чувствата си.

„Знаят, че това не е най-доброто време за започването на връзкта. Затова опипват почвата с приятелството си първо“, издава още запознатият с отношенията между звездите.

Източник: Монитор

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.