Мона Гочева от „Революция Z“ взе важно решение за сина си (Какво планира актрисата?)

Мона Гочева от „Революция Z“ взе важно решение за сина си (Какво планира актрисата?)
1 (20%) 1 vote

Мона Гочева помоли за съвет последователите си

Мона Гочева, която стана любимка на зрителите, след участието си в сериала „Революция Z“, взе важно решение по времена на тежките времена, в които се намираме. Въпреки принудителната изолация, наложена заради разпространението на коронавируса, Мона е решила да разведри обстановката в дома си.

„Реших в тези смутни и трудни времена за всички, да разведрим обстановката вкъщи и да организирам прощапулник на Никола“, написа Мона в социалната мрежа Инстаграм. Според нея, хубавите моменти трябва да се отбелязват. А какво по-хубаво нещо има за една майка от първите крачки на нейното дете.

„Смятам, че хубавите моменти трябва да се отбелязват, а първите крачки са си голямо събитие за всяко малко дете и неговите родители. Макар и далеч от близките ни, ще опитам да направя един модерен празник, и да включа и тях в онлайн връзка“, пише още Мона.

Обичаи и традиции

Тя моли и многобройните си фенове да й споделят всички обичаи и традиции, които те са спазили по време на прощъпалника на техните деца. „Ще се радвам да споделите всички интересни обичаи и традиции, свързани с прощапулника… Как го отбелязахте вие и какви предмети хванаха вашите мъници?“, пита актрисата всички свои почитатели.

Мона Гочева в прощъпалник за сина си Никола напук на изолацията сн. Инстаграм

Мона Гочева с прощъпалник за сина си Никола напук на изолацията сн. Инстаграм

Само секунди след като Мона сподели, че въпреки карантината ще отбележи първите стъпки на малкия си син Никола, заваляха хиляди коментари. Почитателите на актрисата от „Революция Z“ дадоха своите предложения за това как трябва да протече празника за малчугана. Те, разбира се, разказаха и как е протекъл техния празник или този на децата им.

 

View this post on Instagram

 

Реших в тези смутни и трудни времена за всички, да разведрим обстановката вкъщи и да организирам прощапулник на Никола. Смятам, че хубавите моменти трябва да се отбелязват, а първите крачки са си голямо събитие за всяко малко дете и неговите родители. Макар и далеч от близките ни ще опитам да направя един модерен празник, и да включа и тях в онлайн връзка. Ще се радвам да споделите всички интересни обичаи и традиции свързани с прощапулника… как го отбелязахте вие и какви предмети хванаха вашите мъници? 👣🥰

A post shared by Mona Gocheff (@monagocheff) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар