Веселин Маринов призна отчаянието си! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Веселин Маринов призна, че се е отчаял от карантината и мерките!

През април трябваше да стартира пролетното турне “Легенда за любовта” на Веселин Маринов. Заради кризисната ситуация в страната, концертите бяха отложени.

Веселин Маринов

Веселин Маринов също спазва стриктно мерките и се моли по-скоро нещата да се оправят

Певецът признава във видео в официалната си страница във Facebook, че отначало е бил отчаян заради загубените концерти и затова как ще се справят с неговия екип и роднини:

“Вече няколко дни, светът, аз, вие, всички сме вече различни. Имаме един враг, с който трябва да се преборим. Вече всичко и всички сме подвластни на тази трагедия и повече от всякога е нужно да бъдем заедно. Да спазваме всички правила, да бъдем стриктни във всичко онова, което решават Правителството, Щабът за борба с кризата.”

Изпълнителят споделя, че е осъзнал, че през живота си не е имал никога такова време за своите близки, за себе си, за музиката, която прави и затова призовава всеки един от нас да мисли за доброто на другия, за да може бързо да се отървем от това чудо, лошо, което навлезе в целия свят и в България, а неговият съвет е:

“Слушайте малко повече българска музика. Имате време да го направите, да осъзнаете, че именно нашата музика, нашите популярни изпълнители могат да ви върнат към спомени, радости, дори и тъга. Защото сега имате малко повече време за това. Успех, до пълна победа само след няколко дни.”

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар