Дрейк за първи път показа порасналия си син Адонис (Никой не вярва, че е баща на русото ангелче – Снимки)

Гласувайте за статията

Канадският рапър се похвали с двегодишния Адонис, който изобщо не прилича на родителите си

Рапърът Дрейк за първи път стана баща през октомври 2017 г. Детето е родено от бившата порно звезда Софи Брусо. До преди две години канадският музикант отричаше, че има син, който се казва Адонис.

Дрейк със сина си Адонис
Снимка: Инстаграм

Когато той за първи път говори в интервю за момчето призна, че много се тревожи за майка си. Питаше се как родителката му ще приеме новината, че има внуче. Като добавя, че тя е познавала всичките момичета, които са му били гаджета. „ Не ми беше лесно да й кажа, че сега имам син от жена, която тя никога не е срещала.”

Синът на Дрейк с баща си и майка си
Снимка: Инстаграм

По време на карантина той сподели радостта си, че бившата му приятелка, с която сега не са заедно му е позволила Адонис да живее с него.

На 30 март в своя Инстаграм профил Дрейк за първи път публикува снимка на очарователното момченце. В дълъг и трогателен пост рапърът призна, че по време на изолация той тъгува за своето семейство, като призова феновете си да се обграждат с това, което им носи радост.

Последователите не спряха да се възхищават на двегодишното хлапе и го сравняват с русо ангелче. Като някои казват, че не могат да откъснат очи от сина му.

Майката на Дрейк и баба на Адонис
Снимка: Инстаграм

Други обаче отбелязват, че мъникът не прилича, нито на баща си, нито на майка си. Те смятат, че Адонис е одрал кожата на баба си, която е с бяла кожа и руса коса, предават от lokalno.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар