Димитър Рачков се подиграва с Мария Игнатова в ефир

Гласувайте за статията

По всичко личи, че сагата между Димитър Рачков и Мария Игнатова никога няма да приключи

Димитър Рачков се подиграва с бившата си изгора Мария Игнатова. Очевидно сагата между тях никога няма да приключи, въпреки че двамата вече не са двойка.

В последния лайф на „Като две капки вода“ Димитър Рачков прекрачи всички граници и постъпката му дълго ще се коментира в социалните мрежи, пише БЛИЦ.

По време на шоуто, комикът не спря да споменава името Мария. Въпреки, че не каза фамилията, на всички стана ясно, че тох говори за бившата си изгора.

В скечовете се включи и колегата му Зуека. Двамата с учудване се запитаха коя ли е била кумата на сватбата на Зуека с Ани Вичева. Припомняме, че на венчавката кум бе Рачков, а кума – Мария Игнатова.

Въпреки, че от месеци Рачков и Мария Игнатова не са двойка, любопитството към техните взаимоотношения не стихва. Вероятно голяма част от фенове им тайно се надяват, двамата отново ще се съберат.

Ако се вярва на слуховете, чаровната блондинка е щастливо обвързана. Според мълвата, тя се носи на крилете на любовта с новия мъж в живота си Ивайло Цветков – Нойзи.

Според мнозина зад поведението на Рачков се крие луда ревност, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар