Хороскоп за 31 март, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Денят ви ще е натоварен. Ще се появят затруднения, докато изпълнявате задачите си, които ще ви стресират. Обстановката около вас ще е напрегната. Въпреки това не се поддавайте на емоциите си – опитайте да останете фокусирани върху работата си. Устойчивостта ви ще бъде подложена на изпитание, така че не се поддавайте на провокации.

Скорпион
Днес ще затпочнете работа по нов проект, за който сте развълнувани. Въпреки това ще се появят някои усложнения извън вашия контрол. Не се притеснявайте да помолите колеги за помощ. Съобразителността ви ще ви бъде от полза. Препоръчително е да спазвате наложените от ръководството правила и служебна дисциплина.

Стрелец
Напоследък обръщате твърде много внимание на хората около вас, но не и на себе си. Днес това ще се промени. Отделете колкото време искате за себе си и правете това, което искате. Проверете финансовото си състояние – ще останете приятно изненадани. Очаква ви не много приятна новина, но се мобилизирайте и не излизайте от релсите си.

Козирог
Имате интерес към нещо ново и необичайно за вас. Днес ще имате повече свободно време от очакваното. Ще ви се наложи да направите компромис, за да има мир и спокойствие около вас. Някой близък ще ви сподели сериозен проблем – обърнете му нужното внимание и ако потърси помощ, бъдете отзивчиви.

Водолей
Днес ще изпитате малко финансово затруднение, което ще ви накара да проверите паричното си състояние. Няма да останете доволни. За неопределено време ще се наложи да се лишите от някои удоволствия. Обърнете внимание на семейството си – ще получите вълнуващи новини, които ще повдигнат тонуса ви.

Риби
Нещо необичайно ще ви вдъхнови. Чувствате се готови за нови предизвикателства на работното място – точно каквите ще се появят днес. Уверете се, че планът ви за изпълнение е обмислен в детайли, преди да започнете работа. Внимавайте на кого се доверявате. Вечерта се отдайте на заслужена почивка, защото следващият ден също ще е динамичен.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар