Хороскоп за 31 март, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен
Денят ви ще е спокоен, но вие ще сте разсеяни. Правете чести почивки на работното място, за да подредите мислите си. Въпреки че ще имате проблеми с фокусирането, ще ви хрумнат интересни идеи. Отделете време, за да ги обмислите и развиете. Някой приятел ще има нужда от подкрепата ви – отделете му необходимото време и внимание.

Телец
Денят ви ще е приятен. На работното място ще се въведе нов вид технология, която в началото може да ви се стори неприятна за работене. Мнението ви обаче бързо ще се промени. Ще ви остане непредвидено свободно време. Отделете времето, за да обмислите някои проблеми, възкинкали в последно време.

Близнаци
Днес ще се наложи да се фокусирате само върху изпървяването на задачите си. Не се притеснявайте да експериментирате и да залагате на нововъведенията. Ще срещнете съпротива, но ще се справите. Силата ви е в убеждаването на хората, затова действайте смело и не се колебайте да вземате крайни решения.

Рак
Днес ще осъзнаете колко много цените хората около вас. Това ще ви даде идеята да направите нещо специално за тях и да ги изненадате. Отделете време, за да планирате всичко в детайли. Ще възникне конфликт на работното място, в който е по-добре да не се замесвате. Пестете енергията си за конструктивни и позитивни неща.

Лъв
Добре е днес да погледнете към бъдещето. Обмислете внимателно как да постигнете това, което искате. Денят ви ще е натоварен, затова отделете време само за себе си и се отпуснете. Насладете се на хобито си. Ще намерите интересен начин да го разнообразите и да си доставите тихо удоволствие.

Дева
Несъзнателно ще играете ролята на лидер днес. Въпреки това не налагайте идеите си, а изслушвайте чуждите мнения внимателно. Ще се наложи да вземете важно решение. Ако нямата време да се посъветвате с някой близък, доверете се на инстинкта си. Обърнете по-сериозно внимание на себе си и се погрижете за здравето си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар