Местни от Ухан: Китай крие истината, починалите от Covid-19 са над 42 000 само при нас!

Гласувайте за статията

Местни жители от Ухан твърдят, че жертвите в Китай са поне 42 000

Местни жители на Ухан твърдят, че правителството на Китай не съобщава реалните цифри на жертвите от коронавирус. По думите им, над 42 000 погребални урни ще бъдат раздадени от крематориумите в града и това са само предварителните оценки за реалния размер на загиналите.

Според официалната статистика, жертвите в Китай са около 3300. Властите обаче тепърва ще правят оценка на провинция Хубей и Ухан, откъдето тръгна заразата.

Жители на Ухан твърдят, че по 500 урни се раздават всеки ден на скърбящите семейства. При това те са предавани от седем отделни погребални центъра, които обслужват града.

Това означава, че близо 3500 урни се разпределят на всеки 24 часа. Раздаването ще продължи до 5 април, когато е Цин Мин — денят, в който семействата ще склонят глави пред гробовете на предците си. Това означава, че за 12 дни общо ще са раздадени около 42 000 урни. В центъра Ханкоу са получили две пратки от 5 000 урни само за два дни. Жител на Ухан, чиято фамилия е Ян казва пред агенция RFA:“Няма как жертвите да са само 3300. Пещите работеха денонощно. Не може толкова малко хора да са починали“. Друг жител, чиято фамилия е Мао казва „Може би властите не бързат да съобщят реалните цифри, за да не плашат хората. И ще се постараят да въведат обществото постепенно в реалността“.

Ухан е отворен за движение след 2 месеца пълна блокада. Въпреки това някои ограничения все още са валидни и хората, които имат зелени карти са единствените, които имат право да излизат навън. Картите удостоверяват, че те не са заразени с коронавирус и са напълно здрави. Ограниченията за влизане и излизане от града ще бъдат в сила до 8-ми април, когато окончателно карантината предстои да се вдигне, пише още „Дейли мейл“.

Местни жители от Ухан твърдят, че загиналите от коронавирус са над 42 000 души сн. You Tube

Местни жители от Ухан твърдят, че загиналите от коронавирус са над 42 000 души сн. You Tube

Междувременно се очаква Китай тогава да направи пълна преоценка на жертвите на вируса. И може би да промени официалните статистически данни за жертвите на заболяването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар