Рапърът Еминем направи неочаквано разкритие! (виж тук)

Гласувайте за статията

Еминем разкри кое е най-важното нещо за него в живота!

Рапърът Еминем заяви, че най-голямото постижение в целия му живот е отглеждането на неговите деца, като за такова той смята и своята племенница Алайна. Това заяви хитмейкърът пред Майк Тайсън в подкаста Hot Boxin’.

Еминем

Рапърът Еминем призна, че най-голямото му постижение, са децата му

„Хейли вече е на 23. Няма бебе, но има гадже. Справя се добре. Завърши колеж и със сигурност ме накара да се гордея с нея. Имам племенница, за чието отглеждане помогнах, така че я чувствам като моя дъщеря. Тя е на 26. Имам и по-малка дъщеря, която вече навърши 17.

Така че, когато мисля за своите постижения, най-много се гордея с това, че успях да отгледам децата си“, каза Еминем.

Изпълнителят на Lose Yourself сподели, че се старае наследниците му да са „приземени“. Според него не е вярно, че парите купуват щастие, а че „можеш да се чувстваш безполезев и с цялото богатство на света“.

Белият рапър се изповяда още, че като дете никога не се е чувствал пълноценен. Припомняме, че Хейли е най-голямото дете на звездата. Тя е плод на любовта му с бившата му съпруга Кимбърли Скот.

Дъщеря му Уитни е на 17 години и е от друга връзка. Алайна е щерка на близначката на Кимбърли – Доун, предава вестник Монитор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар