Слави се изцепи: Луна е на 108 години, но е супер секси! (още подробности)

Слави се изцепи: Луна е на 108 години, но е супер секси! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов изчетка Луна в типичния си стил!

Слави Трифонов коментира в типичния си стил телевизионните предавания по време на карантина, като не пропусна да се похвали, че неговото се гледа много.

Слави

Слави Трифонов хем обиди, хем изчетка яко Луна

Той помоли зрителите да отправят предизвикателства към него и екипа. Дългия с радост обяви, че десет минути след обявлението, което направи в ефира на телевизия 7/8, първото предизвикателство вече било отправено.

А зрителите продължават да искат и искат, той или музикантите от „Ку-ку бенд” да изпеят любима песен. Или актьорите като Краси Радков да разкажат виц.

„Изненадах се, че докато вървят Капките и едно гръцко предаване, хората гледат мен. В Капките бе Луна. Тя е на 108 години, но изглежда суперсекси”, коментира Слави Трифонов.

Факт е, че в понеделник вечер Луна, която по принцип се води на 48 години, изглеждаше невероятно в тясно боди и черен чорапогащник. Преди време публикации разкриха, че тя крие възрастта си.

В къщата на Биг Брадър тя призна пред лекарка, че раждана през 1971 година, но скептици твърдят, че още преди години тя успяла да си изкара лична карта с тази година, но всъщност е доста по-стара.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар