Принц Чарлз пребори коронавируса (Вижте повече за състоянието му)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз вече не е под карантина

Миналата седмица стана ясно, че принц Чарлз е дал положителна проба за коронавирус. Това наложи синът на кралица Елизабет Втора да бъде поставен под карантина. Малко преди да се разбере, че принцът има коронавирус, той и съпругата му Камила Боулс се бяха оттеглили от официалните си кралски ангажименти в имението си в Шотландия.

Днес стана ясно, че принц Чарлз вече се е възстановил от коронавируса, съобщават медиите на Острова. Бъдещият крал е дал отрицателни проби и вече се чувства много по-добре. Все пак бащата на Уилям и Хари се консултирал със своя личен лекар за състоянието си. „След консултация с личния си лекар, принц Чарлз вече не е под карантина“, съобщиха от Кларънс хаус.

Карантината на 71-годишния британски престолонаследник продължи само една седмица, каквито са разпоредбите на правителството. Принц Чарлз обаче ще продължи да води срещите си или по телефона, или чрез видео връзки и така ще продължи да изпълнява ангажиментите си към кралското семейство.

Съпругата на принц Чарлз – 72-годишната Камила Паркър-Боулс, също беше изследвана за коронавирус. Но нейния тест за болестта беше отрицателен. За момента синът на Елизабет Втора и съпругата му остават в дома си в Шотландия, предават от nova.bg.

Междувременно, след като принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в Лос Анджелис, Доналд Тръмп бе категоричен, че няма да плаща охраната на херцозите. Той заяви чрез Туитър, че уважава кралицата, но смята, че принцът и съпругата му трябва сами да плащат за своята сигурност, а не с парите на данъкоплатците, особено в тази тежка ситуация, в която се намира целия свят.

Принц Чарлз пребори коронавируса и вече се чувства добре сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Чарлз пребори коронавируса и вече се чувства добре сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Меган и Хари от своя страна заявиха, че не искат никаква финансова помощ от правителството на САЩ и сами ще плащат за охраната си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар