Сензация: Брад Пит и Дженифър Анистън готвят тайна сватба! (виж тук)

Сензация: Брад Пит и Дженифър Анистън готвят тайна сватба! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Брад Пит и Дженифър Анистън готвят тайна сватба!

След като преди няколко месеца тръгнаха слухове, че бившата първа двойка на Холивуд – Брад Пит и Дженифър Анистън, отново са се събрали. 15 години след развода си, вече се заговори, че двамата мислят за сватба.

Брад Пит

Брад Пит се кани да се венчае отново за любимата си Дженифър Анистън

Според списанието Life & Style, те подготвят тайна венчавка на плажа в Кабо, Мексико. “Този път те ще държат всичко в тайна, докато нещото не се случи”, казва източник пред изданието.

„Това, за което Брад най-много копнее сега, е да улегне и да живее щастливо със своята сродна душа, Джен“. Според списанието родителите на Брад са развълнувани. И се очаква да изиграят голяма роля през деня заедно с Къртни Кокс и Брадли Купър.

Припомняме, че по време на Златните глобуси двамата се срещнаха и прегърнаха зад кулисите, дори си размениха целувка. И се държаха за ръце пред камерите, което провокира светските медии да твърдят, че Брад се е върнал при Джен след развода си с Анджелина Джоли, заради която всъщност заряза звездата от „Приятели“.

Дългогодишен сътрудник на компанията за производство на филми на Брад – Plan B потвърди: „Всичко, за което може да говори, е Джен. Те възвърнаха романа си и от години не съм виждал нито един от тях толкова щастлив”.

Издънки: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар