Димитър Рачков пак се изложи в ефир (Вижте нелепия му гаф)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков остави Хилда Казасян без думи

Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека са обличали какви ли не странни „тоалети“ като водещи на „Като две капки вода“. Актьорите са изскачали и в рокли, и в трика. Едва ли обаче някой е очаквал да види боксерките на Рачков. При това не става въпрос за реквизит от гардероба на предаването, а за лично неговото бельо.

Това се случи в епизода на „Като две капки вода“ миналия понеделник. Шоуменът не успя да се преоблече и излезе на сцената с риза, сако и ластични боксерки. Но пък те бяха в тон с останалата част от облеклото му. „Е, ми, не успях да се преоблека! Нямах време!“, оправда се Димитър Рачков, щом излезе на сцената в необичайния ансамбъл и по чорапи, пише „Уикенд“.

Той срещна втрещения поглед на Хилда Казасян, която като че ли се чудеше дали действително е по боксерки или това е поредната му шега. Като жури в шоуто на „Като две капки вода“, джаз певицата имаше възможност да види бельото на Рачков отблизо. Усмивката на Хилда първоначално застина, след което тя се разсмя с глас.

„Снимай ме американски – от кръста нагоре“, даде идея водещият на оператора. През това време колегата му Васил Василев – Зуека явно все още се преобличаше. А не беше негов ред да обяви изявата на Джей Джей като фронтмена на група „Тангра“ Чочо Владовски.

Секунди преди Димитър Рачков да изскочи по боксерки, традиционно бе излъчено и интервю с участника, което се водеше от Зуека. Всъщност и колегата му не обяви изявата, а само я анонсира, защото беше време за реклами.

Димитър Рачков остави Хилда Казасян без думи като се появи по боксерки в ефир сн. hotarena.net

Димитър Рачков остави Хилда Казасян без думи като се появи по боксерки в ефир сн. hotarena.net

След краткото прекъсване, Димитър Рачков вече имаше панталони към ризата и сакото и със Зуека заедно представиха изявата на Джей Джей като фронтмена на група „Тангра“, големият Чочо Владовски, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар