Андреа и Кубрат Пулев избягаха от карантината (Вижте как се забавляват)

Гласувайте за статията

Андреа и Кубрат Пулев се забавляват далеч от хората

Андреа и Кубрат Пулев избягаха от карантината. Боксьорът и блондинката прекараха цял ден на столично стрелбище, където се учеха да стрелят. „Беше луд ден“, споделя поп фолк изпълнителката, която не крие, че е щастлива от преживяното. И е доволна, че отново се събра с голямата си любов.

Дълго време Андреа се опитваше да си дава вид, че е преодоляла раздялата с Пулев. Двойката се раздели малко след скандала заради целувката на Кобрата с репортерката Джени Суши. Въпреки че пресата му преписваше афери с други дами, включително гимнастичката Стелияна Янкова, с която бяха видени да пазаруват заедно с мол в Германия.

По всичко изглежда, че двамата са забравили миналото и са решили да си дадат нов шанс. Кубрат и Андреа се радват на любовта, която пламна отново помежду им. Затова боксьорът и поп фолк изпълнителката се събраха.

Двамата обаче не дават гласност на връзката си, пише „България днес“. Самият Кубрат е лаконичен и отклонява всички въпроси относно събирането им и личния им живот. Андреа също мълчи за личния си живот.

Въпреки че преди време тя написа „Твърде млада съм да се омъжа и твърде голяма за детски игри“, тя явно не може да забрави голямата си любов и пак се събра с него.

Това все още кара феновете на поп фолк изпълнителката да се чудят дали с Кубрат вече се чувстват готови за голямата крачка и ще се оженят ли накрая, или ще оставят този въпрос отворен във времето. Едно е сигурно и то е, че засега за двамата е достатъчно, че са заедно и се обичат, предават от hotarena.net.

Андреа и Кубрат Пулев се учат да стрелят сн. Инстаграм

Андреа и Кубрат Пулев се учат да стрелят сн. Инстаграм

Веднага след като Андреа сподели кадъра в Кубрат в социалната мрежа Инстаграм пък, заваляха хиляди положителни коментари от нейните фенове. Те са щастливи, че певицата и Пулев отново са заедно.

 

View this post on Instagram

 

Today was a crazy day

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар