Какво узнахме за загадъчния проф. Коста Костов?

Гласувайте за статията
Последната съпруга на проф. Коста Костов е с 30 години по-млада от него

Трябва да се търси абсолютния баланс между личното щастие и професионалното удовлетворение – това твърди професорът бунтар, нашумял през последните дни не толкова със стойността си на човек и професионалист, а с конфликта си с ген. Венцислав Мутафчийски – пише в. „Уикенд“.

„Щастлив съм, че въпреки напрегнатото ми ежедневие вкъщи ме чакат любимата ми Елица и моят 4-годишен син Константин“ – споделя проф. Коста Костов. Вечер се чува и с двете си по-големи дъщери, които живеят в чужбина. Те са от предходните му бракове. Наталия е на 36 години, а Благост е на 11 години. Най-голямата му дъщеря чака първото си дете, така че професорът скоро ще става дядо.

„Тъй като и трите ми деца са от три различни жени, може би мнозина предполагат, че между тях има някаква вражда или неразбиране. Всъщност те са много близки“ – обяснява проф. Костов
С последната си съпруга той се запознава преди 5 години покрай организацията на един конгрес. Елица е с около 30 години по-млада от него.
„В тази моя житейска зрялост, а аз вече съм на 64 години, не става дума за някакъв младежки порив, каприз или желание. С годините изградих у себе си едно усещане за партньора до мен“ – обяснява проф. Коста Костов.
Специалистът по белодробни заболявания и ръководител на „мозъчния тръст“ за борба с коронавируса силно вярва в това, че ние се раждаме, за да бъдем щастливи.

Проф. Костов има 3 деца от три различни жени

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар