5 проститутки свидетелки срещу Васил Божков

5 проститутки свидетелки срещу Васил Божков
5 (100%) 1 vote
Стриптийзьорки твърдят, че олигархът Васил Божков системно ги е унижавал и бил

3 проститутки от стриптийз бар „Велвет“ и 2 от „Кама сутра“ са се съгласили да свидетелстват срещу бизнесмена Васил Божков по обвиненията срещу него, че е изнасилвал жени – разкрива в. „Уикенд“. Двата бара са собственост на легендарния сводник Димитър Митров – Митко Полицая – отбелязва изданието.

В началото на месеца ченгета щурмуваха бардаците му в столицата и арестуваха банда от 12 сводници, ръководени от Митко Полицая. В дома му служителите на реда откриха впечатляващата сума от 200 хил. лева. Под контрола на мастития сводник били близо 100 жрици на любовта.

Според информация на изданието 5 момичета са дали показания срещу Митко Полицая и срещу бизнесмена Васил Божков. Според разказите им управителите на баровете редовно са ги карали да поемат поръчки за лична компания на хазартния бизнесмен. Проблемът бил, че Божков ги е карал да правят неща против волята им. Жриците били подлагани на ужасяващи физически унижения и редовно са си тръгвали с травми от клиента.

Заедно с тези 5 проститутки прокуратурата дотук разполага с общо 16 момичета, които са свидетелствали срещу Васил Божков, че ги е изнасилвал. Жалба срещу олигарха е била готова да даде и популярна красавица, нашумяла с изавата си по телевизията. Тя обаче се отказала в последния момент, тъй като не искала да се връща към този кошмарен епизод от живота си.

Васил Божков посягал на леки момичета

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар