Слави Трифонов се барикадира в „Делта Хил“, не си подава носа навън

Слави Трифонов се барикадира в „Делта Хил“, не си подава носа навън
4 (80%) 2 votes
Дългия не мърда от имението си заради страха от коронавируса

Слави Трифонов се е установил в баровското си имение в затворения комплекс „Делта Хил“ в пернишкото село Кладница – разкрива в. „Уикенд“. Шоуменът и новоизлюпен политик не мърда от луксозното си жилище, освен когато трябва да пътува до сградата на телевизията си „7/8 ТВ“, за да запише предаването си. Дългия бил доста притеснен заради коронавируса и преустановил каквото и да било общуване с външни хора. Излезе ли от имението си, задължително слагал предпазна маска и дезинфекцирал навсякъде по пътя си.

Просторната къща е ситуирана на 1200 квадрата застроена площ. Тя притежава собствен киносалон, фитнес зала и външен басейн, отопляван със соларни батерии. Дворът на Слави Трифонов пък е с внушителните 4 дка, барбекю, три беседки и множество дървета и редки растения. Наскоро шоуменът за пореден път се опита да продаде един от най-скъпите си апартаменти в столичния квартал „Борово“ за 2,6 млн лв.

Междувременно стана ясно, че Дългия е дарил 100 хил. лева за допълнително възнаграждение на лекарите и медицинския персонал в Александровска болница. Той призова политиците и държавните ни мъже също да дарят заплатите си за борба със заразата. Както е известно, неговата по-голяма сестра Петя е рентгенова лаборантка от плевенска болница и Слави лично е пристрастен към проблемите на здравните работници у нас.

Слави се скри от заразата зад високите стени на имението си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар