Дженифър Анистън сервитьорка, Брад Пит рекламира храна (Вижте странните професии на звездите)

Гласувайте за статията

Холивудските звезди са със странни професии преди славата, вижте как са свързвали двата края

Дженифър Анистън, която изигра ролята на Рейчъл от „Приятели” и може би помните, че когато заряза гаджето си преди сватбата тя се хвана като сервитьорка.

Дженифър Анистън си изкарва хляба като сервитьорка
Снимка: life.dir.bg

Героинята на Анистън не бе много сръчна в тази работа, но се оказа, че преди да стане известна и то имено заради  тази роля тя също е била сервитьорка в различни заведения в Ню Йорк. В продължение на години Джен и поднасяла храна на клиентите си в очакване звездата й да изгрее. По онова време тя е имала няколко малки роли в 6 предавания, но те били спрени заради малък рейтинг.

Брад Пит, облече с костюм на пиле рекламира бърза храна
Снимка: life.dir.bg

Брад Пит пък, който сега е смятан за един от най-сексапилните мъже в света в миналото си е рекламирал бърза храна на известна верига. За да се прехрани бъдещият носител на Оскар бил облечен като жълто пиле, досущ като онова  от ‘Улица Срзам”.

В последствие холивудският красавец си наумил да става журналист. Започва да учи в университет, но така и никога не взема диплома. Актьорът дори се е занимавал с продажба на бяла техника и е бил шофьор на знаменитости.

Джони Деп продава по телефона
Снимка: life.dir.bg

Джони Деп, който е по-известен като карибският пират Джак Спароу едно време е продавал химикалки по телефона. Може да ви изглежда, че това е лесна работа, но самият актьор казва, че химикалките били толкова грозни и било предизвикателство да убедиш някой да купи такова ужасно нещо, предават от life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар