Хороскоп за 29 март, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Бъдете внимателни с кого си взаимодействате през следващите дни – не е изключено да получите подкрепа, но е възможно да се подведете и да станете жертва на нечии користни намерения. Не всеки, който ви се усмихва и е любезен с вас, ви е приятел. Така ще бъдете нащрек и не се предоверявайте.

Скорпион
Отложете важните решения, защото има риск решенията ви да са необмислени. Ако сега решите нещо, после може да се окаже, че сте действали под влияние на страха, който изобщо не е добър съветник. Така че по-добре изчакайте, докато възвърнете душевното си равновесие и започнете да чувате по-ясно вътрешния си глас.

Стрелец
Възможно е да влезете в конфликт с някого, но впоследствие да стигнете до извода, че всичко е било за добро. Ще си спестите някои проблеми, ако не делите събитията и хората на „добри“ и „лоши“. Не правете резки движения и действайте с „мека“ ръка – сега е моментът и сверите „мерника“ си.

Козирог
През следващите дни ще сте решителни и предприемчиви. Ще знаете какво искате и съответно ще е по-лесно да го постигнете. Може и да изпитвате известни колебания или несъгласия с околните, но те едва ли ще спрат устрема ви. Ако работите сами, има голяма вероятност всичко да върви гладко и като по вода.

Водолей
Не е удачно точно сега да водите важни преговори или да установявате нови контакти. Възможно е наяве да излязат несъгласия и противоречия, на които ще трябва да обърнете внимание. Ако сте проявявали прекалено голямо търпение към някого, нищо чудно сега то да се изчерпа. Все пак му дайте още малко кредит.

Риби
Ако хората около вас имат проблеми, по всяка вероятност и вие ще бъдете засегнати. Не е изключено да се наложи да влезете в робята на балансьор или на съветник. Идната седмица ще е благоприятна за финансовото ви положение – особено първите два дни, така че бъдете по-активни.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар