Хороскоп за 29 март, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Всеки момент ще тръгнете в нова посока. След средата на април обаче условията ще са по-благоприятни. Периодът е много подходящ да направите проучвания, да говорите с близки и познати, да откриете нужната ви информация. Така ще сте по-добре подготвени, когато дойде моментът за решаващия старт.

Телец
Възможно е да реагирате по-остро, ако някой се опита да определя какво да правите, да ви ограничава или да ви налага своите схващания за живота. Тази реакция ще ви помогне да добиете повече увереност в себе си, да покажете смелост и с по-голям хъс да преследвате целите си – може да е бадно и методично.

Близнаци
Може да се окаже въвлечени в разправия между колеги или партньорът ви да си има грижи, които да ви се отразят. За да не си създавате излишно напрежение, преценявайте внимателно кои битки са ваши и дали има смисъл да се намесвате. Запазете спокойствие в критичните ситуации и действайте с хладен разум, пренебрегвайки емоциите си.

Рак
Не се колебайте да изгорите мостовете зад себе си, ако това ще ви даде възможност да се изявите по някакъв начин, да правите това, което обичате. Децата ще играят важна роля в живота на много от вас и е напълно възможно да се откажете от нещо точно в тяхно име. Потърсете подкрепа от половинката си и заедно ще бъдете по-адекватни в ситуацията.

Лъв
Ще успеете да приключите с дейности, които сте започнали да вършите преди много време – придвижване на служебни проекти, преследване на лични цели и изясняване на взаимоотношения, също и душевни трансформации. В условията на динамични промени обаче не правете резки движения.

Дева
Това, което получавате, е отражение на самочувствието ви. Ако другите ви оценяват, чудесно! Ако пък не е така, сега е моментът да обърнете по-голямо внимание на себе си и да се поглезите по някакъв начино. Взаимоотношенията с околните ще се превърнат във вашата важна тема през следващите дни, така че обърнете специално внимание на най-близките си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар