Тейлър Суифт подпомага своите почитатели

Тейлър Суифт зарадва двама от най-големите си фенове. Звездата помогна на две момичета, които са останали без доходи заради пандемията от коронавирус. Много от търговските обекти в САЩ затвориха врати като мярка за спиране на разпространението на Covid-19. Това накара доста американци да се притесняват за плащането на сметки, наем и прехрана за следващите няколко седмици. Суифт обаче се погрижи за тези, които имат най-голяма нужда в момента. В сряда се появи съобщение, че изпълнителката е изпратила по 3000 долара на две от своите почитателки, за да се изправят на крака по време на пандемията. Холи Търнър твърди пред E!News, че е споделила за финансовите си проблеми в социалната мрежа Tumblr, след като губи работата си като фотограф в Ню Йорк.

Помощ

Съобщението стига по някакъв начин до Тейлър Суифт и тя се свързва с Холи, за да я увери, че ще й изпрати пари да преживее кризата. "Цял живот съм живяла и работила в Ню Йорк и смятах, че това ще ми бъде отнето, но Тейлър ме спаси", казва тя пред E!News. Тя добавя също, че е можело да бъде изгонена от апартамента си, ако няма пари за наем. Саманта Джонсън също е сред късметлиите, на които 30-годишната звезда помага. Тя споделя пред "Entertainment Weekly", че е останала без работа след като увеселителният парк "Disney World" затваря врати. Тя ще прекара най-малко месец без работа и това сериозно влияе на финансовото й състояние. Суифт изпраща и на нея 3000 долара, за да успее да се справи с кризата.

Текстови съобщения

Засега от екипа на Тейлър не са отговорили дали тези благотворителни акции са достоверни, но снимки, показващи текстови съобщение от Суифт карат феновете по света да вярват, че изпълнителката наистина се грижи за своите фенове. [caption id="attachment_623469" align="aligncenter" width="300"]Тейлър Суифт дарява пари на фенове сн. YouTube Тейлър Суифт дарява пари на фенове сн. YouTube[/caption] Според медиите отвъд Океана, Ариана Гранде също дарява пари на почитатели, които са изпаднали във финансова дупка заради пандемията от коронавирус. "Тя се свърза с мен и изплати заплата ми за месец", казва един от почитателите й пред "Page Six", предават от tialoto.bg.