Николина Чакърдъкова се тръшна на легло

Николина Чакърдъкова се тръшна на легло
4.5 (90%) 2 votes

Грипът я държал цели три седмици

Звездата на българската народна музика Николина Чакърдъкова се тръшна на легло.

От близкото й обкръжение издават, че народната певица възнамерява да изтегли кредит, за да може да плати заплатите на танцьорите и екипа си, докато страната е в извънредно положение заради пандемията от COVID-19.

Николина Чакърдъкова

Грипът я държал цели три седмици

Мегазвездата на родния фолклор Николина Чакърдъковае отложила всичките концерти и други културни прояви. За никого не е тайна, че подобни прояви са забранени до овладяване на заразата.

„Обмисляме варианта от името на фирмата да изтеглим кредит, за да можем да поддържаме хората си. Готови сме да рискуваме и да вземем пари назаем заради онези, които работят за нас.

Аз мога година да изкарам без ангажименти, но не е честно спрямо колегите, с които се трудим рамо до рамо. Не мога да ги оставя в този тежък момент. Ще живеем на кредит, след което ще си го изплатим. Аз от работа не се боя“, заяви Николина Чакърдъкова в интервю пред столичен седмичник.

Заради коронавируса пропадна и насроченият за 2 април концерт за зала 1 в НДК. „Браншът, в който съм аз, ще е най-потърпевш и най-късно хората ще се върнат в залите. Това, което ме зарежда с оптимизъм, са евентуално летните концерти на открито към общините – по ливадите, летните театри, по стадионите…“, добави обичаната певица.

Николина Чакърдъкова разкри също така, че навръх дамския празник 8 март се разболяла тежко. „Помислих да не би да е коронавирус, но за радост не беше“, разкрива тя. За сметка на това грипът я държал цели 3 седмици, чак до 22 март, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар