Сериозно сътресение в живота на Нели Петкова

Гласувайте за статията

Певицата разкрива, че се е припознала в тази песен

Оказва се, че певицата Нели Петкова е претърпяла сериозно сътресение в личния си живот.

Нели Петкова е от хората, които лесно предизвикват внимание и провокират емоции, особено пък, когато самата тя си разголва душата по доста неочакван начин.

Красивата певица представи най-новия си англоезичен проект „Broken“, който тепърва ще изкачва музикални класации. Във видеото Нели Петкова е в много различна светлина и разкрива нещо много неочаквано за себе си.

Нели Петкова

Певицата разкрива, че се е припознала в тази песен

Мелодичната песен е одобрена от „Warner Music“ за Регионално парче на седмицата и всички лицензианти и филиали на „Warner Music“ от Централна и Източна Европа ще подкрепят „Broken“ чрез редица активности, включително ще го добавят в плейлистите си и ще го предоставят на телевизиите и радиостанциите в съответната страна.

Парчето е в стил R&B и в него изпълнитеката си сътрудничи с носителя на „Грами“ – музикалния продуцент David „Swagg R’ Celious” Harris, който спечели наградата за най-добър R&B албум през 2019-та. Също така, той получи още 5 номинации „Грами “ през 2020 г.

Тя е категорична, че много обича тази песен

„Когато Swagg ми изпрати идеята за песента, аз веднага се припознах в текста. Започна с „Разбита, толкова съм разбита, но все още държа на теб…“. Тези думи ме докоснаха дълбоко. По това време бях в мрачен емоционален момент от живота ми и песента резонира с мен.

„Така се чувствам в момента“, казах на Swagg, че искам да пея за това. Искам да кажа на хората да не се страхуват да споделят чувствата си. Имаме нужда да общуваме по-открито емоционално. Общуването е ключът към щастието!“

„Много обичам тази песен и съм щастлива, че работя със Swagg, тъй като той е изключително талантлив човек, който изпитва силна емпатия и усеща емоционално артистите, с които работи“, споделя Нели Петкова. Във видеото към песента тя е в Ню Йорк, където е проследено и емоционалното състояние на героинята й. Режисьор на музикалното видео е Muyinza Kasirye.

„Направихме снимките на някои емблематични за Ню Йорк места. Идеята беше да покажем, че независимо къде се намираш в света, винаги изпитваш чувства като всеки друг човек. Можеш да си на върха на света и пак да си разбит емоционално.“

Цялото послание на песента и видеото, кореспондират и със специфичната ситуация, в която се намира света в момента. „Сега, повече от всякога, всеки от нас усеща силната необходимост от близък и любим човек до себе си.“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар