Емануела ляга под ножа

Гласувайте за статията

Емануела възнамерява да се подложи на поредната естетична интервенция

Емануела сподели с феновете си в инстаграм, че възнамерява да се подложи на пластична операция. Според запознати, тя се е вдъхновила от промяната на колежката й Преслава, която се подложи на ринопластика.

Емануела реши да изненада последователите си в мрежата, като им представи възможността да й задават различни въпроси.

Един от въпросите бе дали си е правила ринопластика и при кой специалист. Емануела отговори, че все още не е коригирала носа си, но се замисля да го направи в близко бъдеще.

Интервенцията при нея няма да е заради здравословен проблем, а от чиста суета. Тя многократно е споделяла, че е привърженик на хирургическите намеси, при положение, че са в рамките на естетичното и се извършват от професионалисти.

Пайнерката сподели, че е заключила профила си заради психично болен човек, който притеснява нея и близките й. Тя се надява, че органите на реда скоро ще си свършат работа и отново ще може да отключи профила си.

Миналата година Емануела проговори за проблем със свой последовател. Тогава тя сподели, че той не спира да й пише лични съобщения, както и коментари под постовете й. Дори си позволил да я тормози на участия. Това е причината тя да подаде жалба в полицията, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар