Няма да повярвате какво си причини Явор Бахаров преди делото

Гласувайте за статията

От актьорската гилдия твърдят, че никога не са го виждали в подобно състояние

Мнозина не могат да повярват какво си причини актьорът Явор Бахаров преди съдебното дело.

Очевидно Явор Бахаров е успял да си навлече сериозни неприятности със здравето, ако съдим по това, което си причинява в последно време.

Явор Бахаров

От актьорската гилдия твърдят, че никога не са го виждали в подобно състояние

Актьорът е станал буквално кожа и кости от притеснения, след като ще се изправи пред съда. Това ще се случи, защото бе заловен да шофира в нетрезво състояние и дрогиран в Банско. Случката се разигра в началото на февруари. Явор Бахаров става все по-слаб, като за момента е свалил 5 килограма, и ходи небръснат и унил.

Колегите му издават още, че никога не са го виждали в този вид и душевно състояние. За всички е ясно, че това далеч не е първото провинение на Явор Бахаров. Освен това очаквано актьорът е станал и много раздразнителен.
„Беше чорлав, небръснат и видимо некъпан. Станал е много раздразнителен и избухлив. Явно напрежението му идва в повече на момчето“, втрещени са от актьорските среди.

Последното заседание в края на февруари бе отложено за средата на март, тъй като адвокатите на Бахаров били извън България. Заради стриктните мерки срещу коронавируса пък не се знае кога ще е следващото дело срещу актьора.

Припомняме, че заради поредното му провинение, свързано с алкохол и наркотици, Явор Бахаров олекна с 5000 лева. Именно на тази стойност бе определена гаранцията му, поради което вече сериозно е закъсал и с парите. Заради богатото му криминално досие обаче, го грозят ефективна присъда и дори още по-солени глоби, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар